Monthly Archives: October 2010

Lycka är…

Hej, hej kära vänner!
Här är helgerna fyllda med mycket scrappande! Det blir mest julkort gjorda men också lite annat. I dag vill jag visa er ett kort som passar att ge till någon god vän!
 

Jag har just nu en BlogCandy med en skissutmaning, se ovan! Häng med du också! Alla har chans att vinna då jag drar en vinnare genom lottning. Väntar med spänning med att få se din tolkning!

Lite inspiration kanske? Så här blev min tolkning av skissen:

Lycka är...

Jag har använt mig av en söt Magnoliastämpel och hon är målad med distresser. De guldiga bladen är från en ljusmanschett. Textstämpeln är från Vilda Stamps.

Lycka är - närbildWritten by - Anita

Ett vintrigt kort!

Nu börjar jag få kläm på detta med att måla med distresser! Äntligen! Fick möjlighet att se Angie Hunt demonstrera sin teknik (hon var i Borås på Magnolia förra helgen) och blev såå inspirerad. Så denna helgen har jag målat en massa motiv och dessutom gjort 3 kort, vilket är många för att vara mig!

Först ut är ett julkort med denna supersöta stämpeln från “Whiff of Yoy”!

Klicka på bilden för förstoring.

Julkort - Whiff of Joy stämpel

Motivet är då målat med distresser. Muff,stövlar och krage fick “3D Snow effect” på sig.

Kanterna på mönsterpapperet och stjärnorna av chipboard är embossat med vitt. Läckert tycker jag – ser ut som frost!

I nästa inlägg kommer jag att visa ett kort med ett motiv som jag är allra mest nöjd med. Men det är träning som gäller, så nu ska jag stämpla mer motiv och måla lite till!!

På återseende!

Written by - Anita

Pysslat i Karlstad!

Hej alla goa besökare!

Förra helgen var jag på mässa och träff som ordnades av Svensk Scrapbooking. En toppenhelg! Fick träffa och lära känna en massa härliga scrappare! Satt tillsammans med härliga Yoli, Kurrebo och Suss !

Långsam scrappare som jag är blev inte så många alster gjorda, men en layout gjord efter en skiss kan jag visa er.

Paradox

Fotot är taget förra sommaren vid Renforsen i Vindeln. För många år sedan fick jag en dikt av en god vän som jag tyckte passade till denna bild. Den heter just “Paradox”. De fem verserna är skrivna på de två tagsen.

Paradox tags

Tagsen är infärgade med distresser och texten handskriven. Lite tyll hålen. För att få lite enhet i dessa LO:s från denna resan så använder jag mig av samma stickers, dock i lite olika färger.

Paradox swirl

Enligt skissen skulle det vara stämplat i detta hörnet och jag använde mig av Vilda Stamps swirl och slända. Den fina swirlen stämplade jag även upp, målade och så lite crackle paint på. Satte fast den på 3D-kuddar. Visst blev det läckert?

Paradox swirl o blomma

En swirl till och så några små rosor i rostfärg.

Det var allt, inte så avancerad men ett fint minne för mig är bevarat!!

 

På återseende!


Written by - Anita

Mera julkort!!

Japp, här kommer det mera julkort!

“Snögubbe – Snowman”

Julkort-snögubbe

Vilda Stamps härliga julstämplar pryder detta kort.

Återkommer snart med ett inlägg från min “utflykt” till Karlstad.

Written by - Anita