Ja, nu är det äntligen min tur att ha semester! Ska bli så skönt! Jag börjar den med att i morgon scrappa tillsammans med goda vänner.

I våras var jag på scrapkryssning till Tyskland och vi fick då göra en layout i ”vintagestil”.  Alla fick samma material att jobba med och så blev det mycket vikande, rivande, distressande, häftande och papper i lager på lager. Verkligen kul att testa. / This spring, I was at a cruice from Sweden to Germany, back and forth, with a lot of crafting and we had to do a layout in a”vintage style”. We all received the same materials to work with and so we were doing a lot of declining, tearing and using a lot of distress inks.. Really fun to try.

Så här blev det färdiga resultatet.

På fotot är min pappa några år och sitter så fint med sitt gosedjur.

The boy in the photo is my dad, a few years old

Trevlig helg!


Written by - Anita

3 comments on “Äntligen semester”

 1. Härligt Anita att du nu får ledigt ett tag och njuta av den fantastiska sommaren vi har. Att det emellanåt kommer en skur tycker i alla fall jag är skönt och det blir liksom lättare att sitta och pyssla då.
  Jag kunde tyvärr inte vara med i helgen men det kommer kanske fler gånger.
  Ha det nu riktigt gott!

  KraM

 2. Hej Anita, tack för kommentaren på min blogg. Ibland känns det som att jag ”prata” med mig själv när ingen kommenterar. Det kommer nog att bli tätt med inlägg hos mig. Önskar dig och Bosse mycket trevlig semester. Det skulle visst bli regn några dagar så mycket scraptid för dig? Kanske Bosse gör också en scrapsida eller två? Han är ju också duktig. Som sagt, har det så bra och vi hörs kanske igen.

  Kram
  Christine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *