Ja, nu är vi på väg och har nu hamnat på en camping i Gränna! I dag öser regnet ner, toppenväder för att scrappa och ett kort har blivit till. / We are now on the road and has  landed on a camping nearby a lake! Today, the rain pours down, a great weather for scrapping and a card has been finished!

Kortet som är ett DT alster till Vilda Stamps handlar också om att vara på väg eller snarare att starta en resa! / The card, which is a DT card for Vilda Stamps, is also about being on the road, or rather beeing ready to start a trip! The text on the stamp reads: A journey of a thousand mil always begins with one step”.

Klicka på bilderna om du vill se detaljerna!

Click on the images to view details!

Stenarna i muren är krackelerade och även själva grinden. Istället för att klippa ut detaljerna i grinden så har jag målat i samma gröna färg som bakgrundspapperet. / The stones of the wall is cracked and even the gate. Instead of cutting out the details of the gate,  I have painted the same color as the light green paper.

Hibiscusarna  är målade med distresser, krackelerade och satta på 3D-kuddar. Bården är gjord med en Martha Stewart stans som liknar murspirorna. Älskar denna stansen, så läcker! Bården är också krackelerad och i de små hålen sitter brads som liknar spikar. / The Hibiscus is painted with distress, crackled and mounted on 3-D pads. The border is done with a Martha Stewart punch. I love this punch, so delicious! The border is also crackled and I put  some brads looking like spikes in the small holes.

Körde med samma tema på text-ettiketten; stansat, krackelerat och små brads. / The textlabel is punched, crackled and  also got some smal brads.


Written by - Anita

1 comment on “På väg…/On the road…”

 1. Vilket fint kort du gjort!! Härliga stämplar du använt dig av!
  Och snygga detaljer med det crackilerade men även alla små ”skruvar”
  Vilket jobb att sätta dit dem 🙂

  Tusen tack söta rara du för dina goa ord inne hos mej! *Glad*

  Ha en toppenbra semester trots regn.

  KRAAAAM Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *