Förra sommaren åkte vi med husvagnen upp till Norrland och det blev många foton tagna. Nu försöker jag att scrappa dessa foton och den layouten jag vill visa er idag är den vänstra sidan av en dubbel-LO. På den andra sidan ska ett tjusigt foto av Mårdseleforsen vara.

Layouten är gjord efter en skiss; ”Sketch 01” hos Scrappin´Sihouette, en sida jag nyligen hittat på nätet. Gillar du att använda dig av skisser så kika in på denna sidan, en ny skiss läggs ut varje vecka. / This layout is my take on a sketch; ”Sketch 01” at Scrappin’ Sihouette. Do you like to use sketches for inspiration check this page, a new sketch is posted every week.


Denna layout är också ett DT-alster för Vilda Stamps. Stämplar går också bra att använda till layouter och här har jag använt mig av 5 stycken! Kika över på deras blogg för mer info.

Vi gjorde denna dag en härlig utflykt till en fors i Vindelälven. Efter en lång promenad blev det naturligtvis grillning.

Själva blomman på blomstertagen har jag stämplat en extra gång och satt fast med 3D-kuddar och genom att ”maska” fick jag med texten på tagen. Den vackra swirlen uppe i högra hörnet  har likadan blomma som ”blomstertagen”. Även den är stämplad flera gånger och satt med 3D-kuddar i lager på lager. En söt stubbe passar också in här.

 

Written by - Anita

2 comments on “Utflykt med vänner”

  1. Love all your layouts Anita! I have added you to my links of interest. Very fine scrapbooking.
    hugs,
    JoyceAnn
    p.s. and I see we have the same taste in blogs – lol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *