Här kommer ännu en layout om vår semesterresa förra sommaren.

 

Detta är en DT-layout för Vilda Stamps,

den är även gjort efter förra veckans skiss hos Scrappin´Silhouette (sketch 08)

och så även till förra veckans Color Monday hos Christian Paper Craft. (CM69)

Alla papper är rivna, chalkade och ordentligt bearbetade. Så har jag slösat med spets runt om, blev jättenöjd med resultatet. / All the papers is well torn and chalked. So I have lavished with lace all around the ages, was happy with the outcome.

Två foton skulle det vara men det ena fick bli ett anslag (från Vilda Stamps) med min journaling istället. Skriver den oftast för hand så det blir mer personligt. / Two photos, it should be, but one had become an appropriation (from Vilda Stamps) with my journaling instead. Writes  most often by hand so it becomes more personal. Last summers vacation we did a lot of interesting things.

My journaling says: ” This day we learned a lot about the King of the forest and we even went into the enclosure to get them this close. A fantastic experience.”

 

Vad tycker ni om mina egenhändigt hopsnickrade blad? De är gjorda utav små blad som jag virat ihop så det skulle likna de blad som jag håller i på fotot./ What do you think of my own hand crafted leaf? They are made out of small leaves that I wound up so it would resemble the leaves that I hold in the photo.

Den tjusiga älgen från Vilda Stamps var ett måste. / The charming moose from Vilda Stamps was a must.

 

 

 

Written by - Anita

10 comments on “Skogens konung”

 1. Hej vännen, välkommen hem. Tack för din kommentar. Det går bra för oss att träffas när som. Svägerska och hennes trevlige kille Jan är här hos oss. Ring oss och så kan vi se när det passa? Hälsa Bosse och tjejerna.

  Kram
  Christine

 2. Hej vännen!

  Superfin lo =) Jag har liksom inte blåst liv i min skaparglöd riktigt ännu efter sommarlovet. Har varit så skönt att ta en paus från allt så det känns som att jag har fastnat i den pausen, hehe! 😉 Den kommer väl igång så småning om hopas jag.

  håll utkik i min nya blogg då det kommer en rolig utlottning snart igen.

  Ha en bra dag, kramar Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *