Denna veckan är jag med i ”Veckans utmaning v.4” hos Pysselmyran! Utmaningen var ”Lila”.
Jag ska försöka med att lägga upp ett litet lager med enkla kort,( jag får alltid i all hast göra kort när någon i familjen fyller år t.ex.) så detta blir nu mitt första kort i den lådan! Jag tycker att lila är en underbar färg och dessa nya papper från MajaDesign är helt underbara.

Today I participate in ”Veckans utmaning v.4? at Pysselmyran.  The challenge was ”Purple”.

Detta är mitt bidrag / This is my contribution:

Good friends kort

Papperet är från Maja Design underbara serie ”Ska vi ta en fika”.
Den fina textstämpeln är från Vilda Stamps senaste ”Hemliga kit”.
Jag bröt av allt det lila med att göra en ”blomma” av svart band!

Paper; Maja Design
Stamps; Vilda Stamps
”Flower” made of ribbon.

Och så en närbild på ”blomman”:

Good friends kort - närbild

Ha det så bra!

Written by - Anita

5 comments on “Ett lila kort!”

  1. Lila är tydligen en skräckens färg för många men inte för dig ser jag, riktigt fint och MDs papper gör det definitivt inte sämre.

    KraM

  2. Har faktiskt kommenterat två olika lila alster tidigare idag. Och jag säger som då, att jag vet faktiskt inte om jag äger så mycket lila papper, jag skapar nästan aldrig i det. Men jag måste nog försöka tänka om lite där för det är ju faktiskt himla snyggt!
    Ett jättefint kort som du har gjort, Lycka till i utmaningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *