Nu är det husvagn som gäller för oss! Denna helgen är vi på en liten camping vid Göta Kanal, där vi kan se båtar av alla de slag glida förbi precis utanför husvagnen.

Jag har naturligtvis mina scrappsaker med mig och några alster till Vilda Stamps har blivit gjorda. Detta kortet passar bra att använda så här i semestertider att ge till den som vattnar ens blommor.

Den vackra blomman är från Vilda Stamps senaste hemliga kit ”Blommor och Blad”. Jag har lagt på ett lager Crackle paint, men det syns inte så bra här.

En liten ”tag” att skriva en hälsning på. Textstämpeln och den lilla kannan är från Vilda Stamps.

Papper: BasicGrey ”Pattern paper” och MajaDesign ”CreaDiem,kärleken övervinner allt”.
Dekorationer: Band, snöre, halvpäror och minirosor.

Missa inte att kika in i Vilda Stamps webbshop.
Nu läggs det ut en massa nya stämplar och i Inspirationsbloggen kan du se en massa härliga alster från alla duktiga i teamet! 🙂

*****

I dag är det soligt och härligt, så nu ska jag ta en kopp kaffe och äggsmörgås och sätta mig ute en stund. Camparna runt omkring börjar att plocka ihop för avfärd, men vi stannar nog till sena eftermiddagen.

Hur har din helg varit?

 

Written by - Anita

5 comments on “Husvagnshelg och DT alster!”

 1. Vilka somriga färger och fint och fiffigt med taggen.

  Härlig minisemester förstår jag och så mysigt att bo vid kanalen. Min helg har varit trädgårdsjobb och ”måstegörakort”. Beställningar med deadline måste hållas:)

  Ha det gott!

  KraM

 2. Vilket underbart ljuvligt kort!!! Fiffig lösning åt tagen.

  Ja men visst är det roligt med husvagn 🙂 Har campat sen barnsben och älskar det ännu och lyckas föra över det till sonen också 🙂

  Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *