Först vill jag önska er
en TREVLIG MIDSOMMARHELG! 

Igår var det midsommarafton och vi hade huset fullt av härliga grannar och goda vänner. Vi gjorde det enkelt, då alla tog med sig det de ville grilla och dricka. Ja grillade gjorde vi förstås ute, men äta det fick vi göra inne för det var såå blåsigt och kallt. Typiskt midsommarväder eller?
Efter allt ätande trotsade vi kylan och gick ut för att spela brännboll och kubb. Sedan blev det kaffe och jordgubbsbakelse.

I dag visar jag några enkla tackkort som min dotter ville ha.
Jag gjorde 10 stycken på samma tema.
Dessa är väldigt enkla att göra, ”clean and simple”, kallas stilen för, tror jag. Idén till dessa har jag fått från duktiga Birgit, som verkligen behärskar att göra tjusiga kort i denna stilen! Kika in i hennes blogg och du förstår vad jag menar. ”Rapport från ett skrivbord”

 

 

Jag har först gjort ”distressrutor” och sedan stämplat över med olika blomstermotiv. På dessa som jag visar här är det en stämpel från Vilda Stamps nya hemliga kit; ”blommor och blad”.

Nu har min semester börjat och idag har SMHI lovat soligare väder så jag ska försöka att få lite solbränna. Behöver vänja huden lite för på fredag åker vi på restresa till Kreta!! Vi ska bo i en liten by som inte är så ”sönderturistad” ännu. Hotellet ligger mitt i olivlundarna.
Det är 8 år sedan maken och jag åkte iväg på en utlandsresa senast, så detta ska bli så roligt. Men tills dess så ska jag njuta av solen på hemmaplan.

Written by - Anita

4 comments on “”Clean and simple””

  1. Oh….ha en underbar semester o hör av dig när du har tid…
    Korten är så fina,helt lagom och snygga-
    kram Vildas Puck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *