Jaha, nu rusade tiden iväg igen!

Jag har hunnit vara med på fruarna Liljas pysselträff förra helgen. En toppenhelg med härliga pysslare som gav mig en massa inspiration. Fick gjort flera alster, vilket är mycket ovanligt när jag pysslar ”borta”.

Hade denna gången förberett mig ordentligt och hade efter lite surfande på nätet hittat något som jag verkligen ville prova. Dianne visar i sin blogg; Art Of Craft, hur hon gör ”fantasy scenes”. Så läckert!

Så jag satte igång med att embossa, färglägga och stämpla! Jag har ju inte så fina stämplar som hon hade, men man tager vad man haver, och jag tycker att det blev rätt så bra ändå. Molnen blev ett problem, då jag inte har sådana stämplar, men jag fick låna en embossingpenna av en deltagare på träffen och gjorde egna på fri hand. Nåja, nästa gång blir de nog bättre. De vita embossade kvistarna ska jag göra färre och lite mer diskreta också. Men förutom de sakerna är jag jättenöjd och detta sättet att färga in och skapa bakgrunder gav mig verkligen mersmak, love it!!

Denna tavlan är ju nu då ”nästan” en kopia av Dianne´s, då jag följde hennes video steg för steg, men så här blev den;

Textstämpeln och älvorna är från Vilda Stamps. De olika växterna och flugorna är clear stamps från Tattered Angels och Prima.

Ha det så bra!

 

 

Written by - Anita

5 comments on “Dream”

  1. så fint det blev… det var riktigt kul att se dig skapa den… o visst är hon duktig, australiensiskan :-)… artofcraftnz heter hon på youtube :-)…
    jag har gjort en liten tavla med den här stilen… kanske får du se den på söndag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *