Vilda Stamps; en ny e-butik öppnar snart!!

Den 20 maj är det tänkt att e-butiken ska vara färdig, och då kan du beställa våra stämplar!

Men redan från idag kommer vi att visa upp våra alster med de nya motiven,

och ha lite utlottningar och ett blogcandy.

Det gör vi i bloggen för Vilda Stamps,

där jag har fått den stora äran att få vara delaktig i det härliga DT-teamet!

Klicka på loggan så kommer du till bloggen!

Written by - Anita

4 comments on “Nu kan jag berätta……”

 1. Grattis, och tack för kommentaren inne hos mig! Jag tänkte att jag skriver en liten kommentar här hos dig, för jag lyckades aldrig få upp någon kommentar på Vilda bloggcandy-sidan. Försökte skicka iväg ett inlägg två gånger igår för att informera om att jag länkat till er mm, utan resultat. Men jag antar att ”trackback”en räknas som min lott där inne? Kanske är så att den som har hand om bloggen tagit bort min(a) kommentar(er) därför att de redan sett trackbacken (den som dyker upp automatiskt därför att jag hänvisat till eran blogg)? Ska bli spännande att se webshoppen när den öppnar, jag läängtar!

 2. Hej,Anita!
  Här händer det både det ena och det andra.
  Din ”nya”blogg är jättefin och ditt skjortkort likaså.
  Roligt att se vad fint du gjort med vildastämplarna.
  Nu kör vi så det ryker!!!!!!!Och har kul tillsammans.

  Kraam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *