Så ja, nu får vi återgå till det vanliga bloggandet, och jag hoppas att du ska fortsätta att komma hit och trivas här, även nu när BlogCandyn är över!

Det är nu ett tag sedan jag visade några alster, men här kommer ett ”hängla” kort i rosa! Är med i en färgswapp (då vi skickar scrapsaker i en viss färg till varandra) och detta kort fick följa med till den som hade färgen rosa.

Motivet är målat med promakers och MCP teknik. Jag har ju gjort mest layouter tidigare, men nu har det blivit mycket målande av stämpelmotiv tack vare Vildastämplarna. Har testat att måla med distresser tidigare, men just nu föredrar jag PM och MCP tekniken.


Written by - Anita

3 comments on “Ett rosa kort”

  1. Vilket gulligt kort. Jättefin färgläggning! Jag är också inne på kort och färläggning jus nu, LOs får vänta lite till. Har precis skaffat mig polychromos oxå. Öva öva öva ;0) Tack ännu en gång för vinsten. Återkommer snarast med adressen, när jag bara kan bestämma mig vilka stämplar jag ska välja ;0). Vilka problem man har….

    Ha en fortsatt trevlig vecka!

  2. Hej vännen!

    Åh vilket fantastiskt roligt kort! Man blir så glad av det & motiven var ju för läckra! =)

    Jag har just lagt upp en ny lo med ett tänkvärt ord & en bom, så kika gärna & berätta vad du tycker.

    Ha en skön dag i vårsolen, kramar Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *