VÄLKOMMEN HIT!

Här kommer jag att visa lite av det jag har skapat. Jag blir jätteglad för dina kommentarer och hoppas också att du fått lite inspiration av att komma hit.

Hösten 2004 visade mig en arbetskamrat några kort och ett album hon hade scrappat. Var sedan hemma hos henne på en träff, där vi fick pröva på att göra en fotosida. Det gick inte så bra, men jag skaffade lite papper och enkla nybörjarsaker.
Gjorde sedan en sida hemma.
Efter denna sida blev det stopp, och det tog 2 år innan jag gjorde något mer.

I november 2006 hittade jag en liten affär i Alingsås, och anmälde mig till en scrapbookingkurs. Då kom jag igång och blev helt  fast.

Jag gör en hel del layouter. Jag inspireras av fotot, andra scrappares alster, utmaningar och skisser.
Utgår ofta från mina foton när det gäller färg och papper.
Det viktigaste för mig är att få fram känslan i fotografiet och att färgerna på layouten harmoniserar med varandra.
Jag scrappar i alla färger, det som passar fotografiet om jag gör en layout. Är det en färg som inte direkt är min favorit så scrappar jag det ändå och ser det som en utmaning i sig.
Förutom att hitta en passande titel så försöker jag att skriva för hand på sidan om själva motivet eller händelsen, för att det ska bli lite mera personligt.

Kort gör jag till husbehov och när jag får beställningar. Eftersom jag nu är DT hos Vilda Stamps och får så många härliga stämpelmotiv att jobba med så har det blivit lite mer kort gjorda.

Den senaste tiden har jag börjat att dokumentera vår vardag lite mera enligt Project Life.

Written by - Anita